Tematyka dowolna
Gilotyna stanęła w samym centrum Tel Awiwu. To ostrzeżenie dla władz
czwartek, 11 sierpnia 2011 09:49
W ramach usługi firma dostarcza specjalne formaty banerów dopasowane do strony docelowej urządzeń mobilnych, integruje kod trackingowy na stronie reklamodawcy i umożliwia stworzenie bezpiecznego sposobu pozyskiwania i deduplikacji danych. 19 lipca wystartował ogólnopolski konkurs dla młodzieży, w ramach którego należy zaprezentować swoją pasję lub niebanalny sposób na spędzanie czasu wolnego. Projekt jest jednym z działań kampanii społecznej - "Narkotyki? Na co mi to". Projekt jest jednym z działań kampanii społecznej - "Narkotyki? Na co mi to" bramy rolowane Jej celem jest przedstawienie kierowcom marki oraz . Platforma afiliacyjna NetAffiliation stworzyła ofertę Mobile na urządzenia przenośne. Zwycięzca konkursu zostanie twarzą akcji i pojawi się na promujących ją plakatach w popularnych miastach wypoczynkowych w Polsce. Kampania pod hasłem "Najlepsi w awaryjnych sytuacjach" będzie obecna w stacjach radiowych oraz Internecie. Firma Starter, która od połowy czerwca oferuje polskim kierowcom nowy standard usług assistance, rozpoczyna swoją pierwszą kampanię reklamową.