piątek, 04 lutego 2011 18:20 |
Czy psuje się także przez jest niedbalstwo lekarzy? Szefostwo lecznicy chce by też płacili za naprawy. Otwarcie w maju. - Jak zobaczyłam reklamę w telewizji, zaczęłam się zastanawiać ile to kosztuje i czy płatnicy OFE mają świadomość, ile z ich składek idzie na ten cel - mówiła w Poranku Radia TOK FM Julia Pitera, sekretarz stanu w KPRM. Otwarte Fundusze emerytalne ruszyły z akcją "Politycy dobierają się do Twojej przyszłej emerytury. - Jak zobaczyłam reklamę w telewizji, zaczęłam się zastanawiać ile to kosztuje i czy płatnicy OFE mają świadomość, ile z ich składek idzie na ten cel - mówiła w Poranku Radia TOK FM Julia Pitera, sekretarz stanu w KPRM. Otwarte Fundusze emerytalne ruszyły z akcją "Politycy dobierają się do Twojej przyszłej emerytury. Broń swoich pieniędzy". Wkrótce powstanie tam centrum rozrywki, z restauracją, sceną kabaretową i luksusową dyskoteką X-Demon. Wkrótce powstanie tam centrum rozrywki, z restauracją, sceną kabaretową i luksusową dyskoteką x-demon zabudowy gastronomiczne Już nie zrobimy zakupów w górnej części zielonogórskiego . Sprzęt w zielonogórskim szpitalu wart jest dziesiątki milionów. Broń swoich pieniędzy".
|